Restavracija

Tradicija gostilne in picerije Tripič sega v leto 1986, ko sta zakonca Vera in Krsto iz znane Trojarjeve vile zgradila objekt s 5 sobami in gostilno z 80 sedeži ter picerijo z 40 sedeži.

Jedilni list Tripič

2 restavraciji in poletna pokrita terasa

  • Sprejmemo skupine do 150 oseb naenkrat,
  • ugodni meniji za skupine,
  • organiziramo poroke, zabave,
  • srečanja,
  • priskrbimo glasbo in animacijo.

Domača bohinjska kuhinja:

  • bohinjske postrvi,
  • telečja obara, ajdovi žganci, vampi,
  • domača pečenica in krvavica,
  • kmečki krožnik,
  • bohinjski ajdovi krapi,
  • domači skutni štruklji z gobovo omako,…

Hišne specialitete :<

  • pljučni file srne v gobovi ali poprovi omaki,
  • dušeno srnino stegno,
  • rokovnjaški zrezek,
  • hišno nabodalo na žaru,
  • dobro uležan ramstek polnjen s šunko in bohinjskim sirom, …

Za vse informacije in rezervacije smo vam na voljo na e-mail naslovu info@hotel-tripic.si in telefonski: 00386 (0)4 828 0 120 ali faks: 00386 (0)4 828 0 124 številki.